lauantai 19. maaliskuuta 2011

"Kukkanaula"

Kummastelin aikani netissä kukkanauloja. Tulin siihen tulokseen, että jos sellaisen tilaan, menee välineurheilun puolelle (ihan kuin ei olisi jo?!). Niin harvoin kuitenkin vielä pursottelen kukkasia.

Näpertelin siis tarpeisiini seuraavanlaisen "kukkanaulan":


Naula koostuu tussista, johon on teipattu kertakäyttöshampanjalasin jalka. Läpinäkyvä osa on Pringles-sipsipurkin kansi, joka on alunperin liimattu lasinjalkaan... nyt oli lähtenyt irti, joten teippiä kaksipuolisesti kehiin. Hyvin pysyy :)Olen myös huomannut, että joku käyttää esim. paistomittaria kukkanaulana. Pelittää varmasti loistavasti, mutta itselläni ei sellaista ollut, joten siksi tämä ratkaisu.

Sitten vaan pala leivinpaperia päälle, kiinnitys tipalla kermavaahtoa ja pursottelemaan!
Mm. Kinuskikissalla ja Ebellä hyviä pursotusvinkkejä... vielä on matkaa noihin suorituksiin minulla :)

Ja pursoteltua:


3 kommenttia:

 1. Upeita ruusuja.-Tarkoitukseni on yrittää toteuttaa Kinuskikissan Sacherkakku pursotettuine ruusuineen.Ruusuja en ole ikänäni tehnyt eikä ole hallussa vielä välineitäkään.Tilausta tässä suunnittelen,sillä näyttää tämäkin homma olevan "välineurheilua".

  VastaaPoista
 2. Mutta kuka tahansa, joka osaa neuloa villasukkia oppii kyllä ruusutkin! :) Itselleni neulominen ja kutominen ovat lähinnä suuria mysteereitä.

  Ja tosiaan, opiskelijana yritän kiertää vähän joitain hankintoja tällaisilla virityksillä, mutta jossain tapauksissa hyvät työvälineet kyllä auttavat tekemään helpommin, siistimmin ja nopeammin.
  Minullon sellainen S:n mallinen ruusutylla, mutta ajattelin vielä sellaista C:n mallista, jollainen on Kinuskikissalla, kokeilla - vikahan on yleensä välineissä, eikä pursotuspussin päässä;)

  VastaaPoista
 3. Kekseliäisyydestäsi inspiroituneena onnistuin värkkäämään onnistuneesti myös itselleni tällaisen "kukkanaulan" pilttipurkin kannesta, sinitarrasta sekä paksusta tussista! Iso kiitos sinulle siis ideasta, olin jo aivan valmis polkemaan jalkaa ja murjottamaan alkaessani ruusuja väsäämään, kun tajusin että tällainen kapistus puuttui. Nyt pääsee ruusuoperaationi siis alkamaan pienestä matkan mutkasta huolimatta. Kiitos! :)

  VastaaPoista