sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

tortillakakku / tortilla cake



Tämä vinkki oli muinoin muistaakseni joko Yhteishyvän tai pirkan ohjeissa. Eli tortillapohjia pinotaan ja väliin maun mukaan täytteitä. Itse laitoin salsaa, ruskistettua jauhelihaa, purkillinen crème fraichea, johon sekoitin juustodippijauhetta (sellaista jotain cheddar-juttua) ja paprikaa ja tomaatteja. Tuo päälisen juusto oli vain arkijuustoa, kunnon kermajuusto olisi sulanut nätimmin.



Siitä sitten nauttimaan tortillakakkua nachojen seurana:) Paistoin kakkua n.15min 175 asteessa ja vielä jokusen minuutin 200 asteessa. Oikeastaan pääasia, että lämpiää ja juusto sulaa. Tuollakin paistolla jäi vielä tosi meheväksi.

***

This is a simple way to get a nice tortilla cake: Pile up some ready tortilla bases and put some crème fraiche, salsa and minced meat with vegetables in. I baked the cake in 175 decrees of celcius for some 15min and more 5 minutes in 200 decrees. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti