sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Barbie -prinsessakakku / Barbie princesscakeOnnea minä! Iälleni sopivalla arvokkuudella halusin tehdä itselleni Barbie (tai oikeastaan Sindy) prinsessakakun. Ensimmäisen kerran myös vaivauduin tuollaisen ryppyisen rätin virittämään taustaksi, ettei lukijoiden tarvitse nähdä minun hullunmyllyhuusholliani:)

Tässä vähän eilisen illan vastoinkäymisiä ja vinkkejä siitä, mitä ei kannata tehdä.


Sindy pääsi kääreisiin. Mietin juuri päivällä Tiimarissa, että ostaisinko sellaisen kakkunukketorson, kun kerran oli puoleen hintaan. En sitten ostanut ja siitä ne kaikki ongelmat lähti....


Tein kaksi kakkua kulhoon ja Arabian 24h kuppiin suklaakääretortusta, valkosuklaavaahdosta ja lemon curdista, "jotta varmasti korkeus riittää".


Tässä kakut päällekäin. Lemon curd oli Kinuskikissan ohjeella itse tehtyä, nams.


Kreemit lätsläts päälle, en jaksanut läträtä sen tasaisemmaksi.


No niin! Sindyn pituus yllätti sittenkin, kuten monen muunkin kokonaisella nukella tehneen. 
Mutta nou hätä, Sindy sai laahuksen.Kyseinen punertava vaahtismassa meni alunperinkin pipariksi ja venyi ja repeili kovasti. En edes sitten ruvennut yrittämään laskostettua helmaa... Prinsessa ruusunen :) Tein ensin tuon valkoisen alaosan, sitten sihen "pitsit" reunaan" ja lopuksi heitin tuon punaisen hameosan ja leikkasin pitsin reunaa pitkin. Pikkuruusut tein jo aiemmin. Monta juttua jäi vielä toteuttamatta, mutta taidan seuraavaksi ostaa sen kakkunuken ja siihen sitten kokeilen jotain spesiaalia.

***

Because nobody has asked me to make this kind of a cake, I decided to make one for my own birthday. Though I had prepared to the hight of the doll, it still surprised me, as you can see from the pictures. Some fixing and the result was quite okay.

Inside the cake is some lemon curd I made myself and white chocolate mousse, which is a really good combination.


2 kommenttia:

  1. Musta tämä on kyllä tosi hieno ja ei uskoisi, että ongelmia tuli matkan varrella. Ei näy loputuloksessa laisinkaan! Hienosti toteutettu!

    VastaaPoista
  2. Loppu hyvin, kaikki hyvin... nyt sitä ei ole edes paljon enää jäljellä ;)

    VastaaPoista