torstai 14. huhtikuuta 2011

Edelweiss

No niin, nyt on sitten soinut Edelweiss päässä jo kohta kolme vuorokautta... Tässä teillekin linkki kappaleeseen, saatte kuunnella ja nautiskella sen kirouksesta :D

Uhmasin eilen kohtaloani ja Edelweissin päässäsoimisen uhallakin yrtin tehdä edelweiss-kukkasia alppipyöräilykakkuuni perjantaiksi. Kyseessä on jokseenkin ruma kukkanen ja eikä näissä ohjeissa ole mitään ihmeellistä, mutta tässä tulee! (Kyl määki ku kaikki muutki ottaa vaihekuvia...)


Tässä ensin hieman inspiraation lähteitä. En edes ajatellut yrittäväni tuolaisia karvaisia vaan tyydyin hieman yksinkertaistetumpaan viritykseen.



Daisy-muotilla otin kaksi isoa ja yhden keskikokoisen palan. Vähensin molemmista isoista epämääräisesti terälehtiä... 


        

Sitten painelin pallopäisellä työvälineellä terälehdet koveriksi.
(Tilanne lavastettu, en ole vasuri!)


         
Pieniä kukia varten tein kaksi keskikokoista (en vähentänyt terälehtiä) ja yhden pienen... Jälkeenpäin mietin, että olikohan noita isoja varten mitenkään pakko noita terälehtiä vähennellä, koska tuli kaksi päällekäin noin säännöllisesti :D No, antoi se varmaan jotain rakennetta räpellykselleni.



Tässä vielä valmiit, joihin tuputeltu pikaisen keltaista tomuväriä keskelle ja valmiita pehmeitä kultahelmiä päälle. Keskustaan voisi toki keksiä jotain autenttisempaa, mutta en jaksanut. Keskelle ei myöskään sovinnolla olisi kuutta helmeä mahtunut. Vielä varmaan illalla läträän helmiäispulverilla... :)

T kysyikin tässä taanoin, että pitääkö niitten kukkien edes olla oikeannäköisiä.


Sitten vielä surullisia juttuja: Leopardiemo Tallinnan eläintarhassa oli synnyttänyt nyt yöllä poikasensa. Kun aamulla kiirehdin katsomaan livekameraa, oli toinen pikkuleopardeista valitettavasi kuollut... :(
Kyllä syräntä särkee, kun emo yrittää välillä sitä haistella ja pestä vieläkin.
Onneksi toinen sentään on virkeä kahden edestä! ♥
Tässä vielä linkki uudestaan livekameraan, jos lupaa, että keskittyy siihen pieneen elävään puhtipesään, eikä toiseen reppanaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti