sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Prinsessalle synttärikakkua

Ja viikon viimeinen. Tämän jälkeen meikä suuntaa nauttimaan auringosta heppaheppasen selkään ja illemmalla tarkoituksena on upottaa sormet tai koko kädet multaan ja päästä vihdoin istuttelemaan taimia. Ikkunalaudalla odotteleekin ruukunvaihtoa jo pelargonin ja verenpisaran pistokkaita sekä hyllyssä on sen seitsemän sortin siementä.Ja asiaan: tässä laktoosittomassa prinsessakakussa on sisällä mansikkatäyte. Hieman loppui mielikuvitus prinsessamaisten juttujen kanssa, mutta eikös hempeys, tiara ja kukat ole aina pop? :) Kuljetusteknillisistä syistä tiara tehty sokerimassasta.Kokeilin myös noita "ruusupursotuksia", edellisestä kermanvatkausinsidenssistä (Estellen kakku) ahdistuneena vähän liian kovaksi. Törsäsin tuossa myös noihin isoihin päivänkakkara/gerberamuotteihin, on aikas kivat ja näyttävät.Tässä vielä meidän Rusina nauttimassa kevätauringosta. Kuulin kaupan kassalla, kun joku tokaisi inhoavansa kevättä... minä en ihan ymmärrä: Aurinko alkaa lämmittää, linnut laulavat, lumet sulavat ja pian kukkivat tulppaanit. Kissat ovat parhaita keväästä nauttijoita, löytävät varmasti parhaat aurinkopaikat. Kevät on sitten ihanaa aikaa :) Muistakaahan käydä vielä osallistumassa arvontaan, tiistaihin saakka aikaa.

2 kommenttia:

  1. Vastavierailulla =). Mistä ostit nuo päivänkakkaramuotit? Upeat kukat niillä olet saanut aikaan, tahtoo kans :). Upeita luomuksia sulla kerrassaan!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Omani ostin Modernosta Turusta, kallista lystiä :( mutta lähellä. Mutta esim. Confetista löytyy ja kuvittelisin, että myös britti-kaupoista (Have your cake and eat it, Blue ribbons, näitä lähinnä olen käyttänyt) http://www.confetti.fi/epages/Confetti.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Confetti/Products/SD617

    Noissa kukissa on kaksi päällekäin, muotoiluvälineellä vähän terälehtiä muokkasin ja keltainen erillinen pallero keskellä pistelty cocktailtikulla.

    VastaaPoista