sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Jalkapallokakku / Football cake


Jalkapallo, joka on täytetty valkosuklaa-vadelmatäytteellä (1 levy Pandan valkosuklaata sulaettuna sekoitettuna Flora Vispiin, jossa puolikas purkki vanilijatuorejuustoa + kiehautettuja pakastevadelmia) lähti juhlistamaan täysikäisyyden saavutta jalkapalloilijaa.

Kentänhoitajan pitäisi olla vähän skarpimpana tämän pallokentän hoidossa, sen verran tuo nurtsi on pitkää.




***

I am so sorry that I have been absolutely too lazy to write these posts in English. I have had some kind of lazy period and I have been trying to avoid everything that even remotely relates to my thesis (e.g. english language, in which I am writing...) Mainly I have been complaining about my mistakes in the baking or decorating process, so you haven't missed much :)

This football cake has rasberry-white chocolate filling and it is covered with sugar fondant (ticcino is the term for that fondant in Finnish). I used rasberries, mixed with white chocolate fillin made of these incredients: whipped 2,5dl of Flora Vispi (a creme that I use practically always but others do also fine), add 100g of vanilla prepared cheese (don't know the exact term in English, tuorejuusto in Finnish) and melted 130g of white chocolate in this mousse. 

2 kommenttia:

  1. Niin on jalkapallon näköinen, että tekisi mieli potkaista :D

    Pientä tiedustelua: mistä olet ostanut 'ticcinona' ? Suomesta vai tilannut ulkomailta ?

    www.nami-hiiri.com

    VastaaPoista
  2. Kiitos:)

    Koska satun asumaan Rouva V:n vaikutusalueella, olen häneltä käynyt massaa hakemassa. Myös Cakefixin verkkokaupasta saa tilattua.
    Itseasiassa pidän nykyään juuri Rouva V:n marsipaanista enemmän, tuo ticcino maistuu mielestäni vähän kirsikkaiselta.
    Kilohinnaltaan on siinä 9€, joten edullisempaa kuin muualta tilattuna, jotka tuppaavat olemaan sen 10,90€+postikulut.

    VastaaPoista