torstai 3. toukokuuta 2012

Lalaloopsy-kakku

Mikä on Lalaloopsy? En tätä ennen tiennyt, mutta ihan hauska nukkehahmo kyseessä. Sisällä tässä on sitruunatäyte ja vadelmaraita, päällä vaahtokarkkitaikina. Hieman meinasi tulla reunassa hätä vähän liian aikaisin kuivahtaneen vaahtismassan kanssa, mutta loppu hyvin kaikki hyvin: "tikkailin" siihen tuollaiset lilat juttuset. Kyllä näin viikolla kakkujen tekeminen ottaa veronsa, tätäkin sai hyvän aikaa näpertää kotosalla eikä sitä paljon muuta tullutkaan eilen tehtyä.
4 kommenttia:

 1. Siis niin ihana! En voi kun tuijottaa ja ihastella. Upea "muovinen" kiiltokin tuossa nukessa ja noi tikkauksethan on aivan kuin tarkoituksella! Meidän tyttö olis aivan onnessaan tällaisesta, täytyykin näyttää sille =)

  VastaaPoista
 2. Kiitos:) Hmm... tuo muovinen kiilto tosin tuli vähän niin kuin vahingossa, kun pyyhin rähmäkäpälänä sotkemiani juttuja ja loppu sitten yön yli jääkaapissa oltuaan. Eli loppu hyvin kaikki hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Tosi ihana ja onpas mukavan raikkaat värit! Laitoinpa muuten meitin treffeistä tarinaa tonne blogiini;)

  VastaaPoista
 4. Kaikki luonnon E-värit! ja kiitos vielä Pilvis tarinoinnista ja turinoinnista... tosin minä en meinannut saada pidettyä näppejäni irti siitä turkasen kuumasta sokerimassasta ;)

  VastaaPoista