torstai 23. helmikuuta 2012

Talvipäivän lohipitsaset

Tällaista raavin kokoon kaapinperukoilta: Lohi-punasipulipitsaset. Pohjana toimii tortillapohja, joka käy hyvin myös laiskan leipurin pitsapohjaksi muillakin täytteillä (ja tulee siitä kivan rapeaakin). Päälle sipaisin Cremé Bonjourin valkosipuli&yrtit tuorejuusto(?)valmistetta, savulohta, punasipulia ja vielä juustoraastetta.



Pitsa paistui 175 asteessa kunnes oli hieman saanut väriä. Pohjasta tulee mainion rapsakka ja savulohi sopii hyvin tuorejuustojutun kanssa. Toinen vaihtoehto olisi ranskankerma + mausteita, mutta nyt tämä sattui löytymään nurkista. Nyt paistuu uunissa kokeilevan keittiön lohipiirakka, johon laiton loput bonjourit, pari kananmunaa, lopun lohen, juustoraastetta punasipulin silppuna ja vähän sitruunasuolaa ja mustaapippuria. Pohja tuli kyhättyä kokoon jauhoista, pikkupalasta margariinia, juustoraasteesta ja kananmunasta, saas ny kahtoo mitä siitäkin tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti