Vasemmalla vadelmamarmeladeja suurin piirtein Pullahiiren ohjeella, tosin vain desillä vettä, kokonaisella paketilla sokeria ja noin 6 dl tavallisia pakastevadelmia.
Piparminttusydämiä, joiden tekeminen ei kyllä ollut ihan minun bravuri: suklaalla kuoruttamisessa on suklaata kaikkialla muualla kuin kohteessa. Ullan ohjeella mentiin, mutta mansikan vaihdoin piparminttuun. Täytteenä periaatteessa todella tönkköä pikeeriä.
Piparkakkupopseja: murskattuja pipareita ja appelsiinituorejuustoa niin, että tulee hyvä pyöriteltävä taikina. Päällä valkosuklaata ja tietysti taas hileitä.
Tein myös toisen marmelaadikokeilun sekamarjoista. Tuli liian löysää, joten laitoin desinfioituihin purkkeihin lusikoitavaksi vaikka paahtoleivän päälle.
Hyvää joulunjälkeistä elämää itse kullekin!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti