tiistai 25. lokakuuta 2011

Kukkaputous



Gradu-jaloitteluna pyöräytin eilen ja tänään tällaisen (yllätysyllätys) kukkakakun, jota oli jo hyvissä ajoin aikaisemmin pyydetty... Minulla on siis periaatekakkulakko ennen 4.11., jolloin on itsemäärätty gradun deadline. Tulipas synkeitä kuvia synkkänä päivän.




Koristeina sokerimassaruusuja jos jonkinmoisia. Sisällä kakussa valkosuklaatäyte ja vadelmasosetta. 




Kertakaikkinen kukkaputous kakusta tulikin. Harmi, kun pikkukukista pääsi ropisenmaan nuo pienet nomparellit veks... parempi, etten sorki kakkua enää, menee pian pursotukset plörinäksi. Inspiraation pursotuksiin löysin Mimmin keittiö -blogista. Kivaa tehdä vähän taas toisenlaisia koukeroita.



No niin, päivän hempelykiintiö on täynnä. Edelleen mietin, että miksi ihmeessä haluan aina tehdä vain vaaleanpunaisia söpöstelykukkasia, vaikken ole yhtään sellainen ihminen muuten? Ja voi olla, että kuvien jälkeen ripottelin kukkasten päälle vielä vähän glitterhilettä.... ihan vähän vaan... pikkuisten.




Btw, osallistuin Rajalan kamerakilpailuun tässä linkissä. Käykääs klikkailemassa meidän Rusinan kuvaa tai sitten muuten vaan kurkkimassa hienoja ja vielä hienompia valokuvia.

9 kommenttia:

  1. Sä ootkin selvästi salaa tyttömäinen, et ite tiedä sitä vielä :)

    VastaaPoista
  2. Kaikkea sitä. Heti tuli sellainen olo, että pitää pukeutua pitsiin. As if. :)

    VastaaPoista
  3. Kaunis kakku. Kukat upeita ja kokonaisuus kerrassaan ihana!

    VastaaPoista
  4. Kiitos Henna! Jopa kakun uuden kodin miespuolinen asukas oli tokaissut, että ihana kakku, joten kai ihan onnistunut :) Taidankin tässä aamukaffen lomassa tulla vastavierailulle...

    VastaaPoista
  5. Kiitos! Kommentit piristävät kummasti päivää, pitänee itsekin enemmän aktivoitua:)

    VastaaPoista
  6. Tämä on ihastuttava kakku! Kukat ovat todella näyttävät ja kauniit :) Itsekin mietin, että miksi kakkujen maailmassa hempeät värit ovat mun suosikkeja vaikka esim vaatetuksessa valitsen usein tummia sävyjä...

    VastaaPoista
  7. Kaunis kakku! Erityisesti kermapursotukset ovat tosi hienot ja kokonaisuus hemaisee :)) Muutonkin sinun blogisi on kyllä tunnustuksen arvoinen, löydät sen blogistani!

    VastaaPoista
  8. Koska oot suosikkejani, mäkin laitoin sulle tunnustuksen :) ei kai se haittaa, että niitä tulee muutamakin!

    VastaaPoista