lauantai 2. huhtikuuta 2011

Sitruunajuustokakkua taas / Citron cheesecake again

Tässäpä erääseen tilaisuuteen samaa Kinuskikissan höyhenenkevyttä juustokakkua. Meitä piti olla ainakin kuusi, mutta viime hetken peruutuksista johtuen vain minun lisäkseni yksi oli paikalla. No, jäipä meille enemmän:)



Teen muuten tämän yleensä vain neljällä liivatteella, tulee mukavan höttöistä. Valkuaisten kokokin vaikuttaa ratkaisevasti kakun kokoon. Spritsailin vähän minne sattuu valkosuklaalla.



Macaronssien kirous ei vieläkään minua jättänyt: Käytin pohjaan epäonnistuneet macaronssit ja ne olivat sitten päättäneet "pissiä" kakun reunoille... No, hyvää joka tapauksessa ja melkein hyvällä omatunnollakin voi tätä pehmeää kakkua pistellä menemään.


***

The same citron cheesecake I made last week. It had failed macarons on the bottom, but they made a pee effect... Nice. But well, I really liked this cake and it is almos non-fat and if you use artificial sweetener instead of sugar (I used sugar), it is a really light cake.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti