tiistai 5. huhtikuuta 2011

Passionjuustokakku / Passionfruit cheesecake



Olipa kerran päivä, jona suklaa ei ollut yhteistyöhaluinen. Se päivä oli eilen. Suklaa jämähti jostain syystä kahteen eri tyllaan. Kakku tehty samalla chocomumin reseptillä kuin ennenkin, sillä erotuksella, että laitoin täytteeseen kuusi passionhedelmää, 0,5 dl enemmän sokeria ja kaksi kokonaista Flora Vispiä (5 dl).


Eli ei menneet koristeet niin kuin olin suunnitellut, mutta menkööt. Ruusut on jo aiemmin kuvattu ja niitä piti koota vähän hassuun järjestykseen, jotta spritsaukset jäisivät piiloon... 
Toisaalta, tämä passionhedelmäjuustokakku on niin hyvää, ettei oikein mitään tarvitisiskaan!

*** 

Once upon a time there was a day when chocolate was being mean to me. That day was yesterday. 
I had to pile up these roses to cover up my mistakes, so the decoration is not what I planned it to be. 
But anyway, this passionfruit cake is so delicious that actually it doesn't need anything else! :)

2 kommenttia:

  1. Oi kuinka kaunis, upeat ruusut! Ja maistuisi varmasti, nam nam :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos Ebe:) Tästä on tullut kyllä yksi suosikeistani, kiitos siitä Chocomumin reseptille. Ei ollut kuulema äitini töissä kauaa nokka tuhissut tämän kanssa :D
    Ja ruusumestarille vaan tiedoksi, että harva se päivä käyn tekemiäsi ruusuja tuijottelemassa ja mietin, että ehkä jonain päivänä minäkin :)

    VastaaPoista