perjantai 15. huhtikuuta 2011

Pyöräilijän kakkua / A bike cake

Olen jo tässä pitkään tihrustanut tätä kakkua eri vaiheissa, mutta tässä vihdoin lopputulos. Eli kakun saajalla on kohteena Alpit ja lopuksi Malta. Pitkä matka polkea, toivottavasti tulee tarpeeksi energiaa tästä kakusta! :)Niin ihana kuin tuo kevätaurinko onkin, niin ei kyllä taaskaan kelpaa kuvaukseen, kun on niin kirkas... Vai olisikohan nyt vika kameran toisella puolella? 

Kakun sisässä suklaamoussea ja toisessa välissä lisäksi banaanisiivuja ja toisessa persikkasiivuja. Nams. 
Kostutettu laimennetulla persikoiden mehulla.Nyt vaan sitten odottelemaan kauhulla, säilyykö hyvänä iltaan saakka... Että inhoan tätä tunnetta, kun toivoo, että kakku on priimaa syötäessä, mutta sydän syrjällä kammoaa koristeiden sulamista sun muuta!! Nopeasti haluaisin aina kakut pois vastuualueeltani... :)

Kyllä näitä kakkusia on tänne kiva latailla, kun lähes joka kerta tulee joku ahaa-elämys siitä, miten joku kohta pitäisi tuohon gradupaperiin kirjoittaa... nytkin jäin hetkeksi jumiin, päätin ottaa tauon, ladata postauksen tänne, kurkata taas kerran hädissäni jääkaappiin, että joko kakku on sulanut ja voilá, johan taas teksti luistaa! 

Illalla vielä päivän toinen kakku, kunhan teen sen tuossa päivemmällä valmiiksi.
Nyt taas tiedoston G.docx pariin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti