keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Sitruuna-inkiväärimuffinssit / Citron-ginger cupcakes

Kaapista löytyi sitruunaa sekä inkivääriä, jotka "piti" käyttää pois,  ja kaveri tulossa illalla kylään.
Minä sitten kokeilemaan kinuskikissan muffinssiohjetta, sillä erotuksella, että korvasin jugurtin sitruunarahkalla.


Päälle pursottelin Flora vanillaa. Sipaisin sekaan myös hitusen keltaista pastaväriä. Mutta mitähäh: Aika vatkuliksi meni koko vaahto, joten nyt jännitän, sulavatko koristeet ensin vai valuuko vaahto pois koristeiden alta...

Huis hais päälle vielä kaapissa pyörineet jämäkoristeet, niin voi tehdä taas uusia :)


To do -listalla on myös täydellisen ruusun tekemisen opettelu. Täydellistä ruusua varten metsästin myös täydellistä pinkkiä tomuväriä (kristallipulverikin taittaa liikaa punaiseen)... Ja taas meni rahat, tällä kertaa Blue Ribbons -verkkokauppaan!


Lisäys: Hyvin pysyivät koossa vielä seuraavaan aamuunkin, vähän tosin ryhdittöminä. Koristeet vähän pehmenneet. Meikäläinen ei ainakaan kykene sokerimassaruusua syömään, liika tuhtia settiä...

*** 

This time I baked some citron-ginger cupcakes for my friend who came to visit me. I used fresh ginger, which gave the cupcakes a nice twist. The icing is a creme called Flora Vanilla and it was a bit difficult to whipe it so hard that it would behave well after being piped on top of the cupcake.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti