Ja taas hempeän vaaleanpunaisen keväistä (vaikka kevät näyttää olevan kaukana, ulkona sataa juuri lunta). Kiille tosin kakkuun onnistui maniosti, vaikka tulee jännitettyä aina sitä, lorahtaako kiilleliemi vuoan läpi.
Ja kakuton viikonloppu tulossa, mitä ihmettä minä nyt teen?!
***
This light lemon cheesecake went to my mum's work to make all the office ladies happy.
The recipe is something like this, it is from Kinuskikissa's blog:
Mix crushed biscuits and melted butter and put it on the bottom of your pan.
200g (non-fat) unripened cheese
Peel of one citron
2 dl (citron) yougurth
2 dl (non-fat) quark
2 dl sugar
Mix all these and 0,5 dl of citron juice.
Put 6 (I used 4) gelatin leafs to cold water.
Whip 4 egg albumen (the white part?!).
Boil 0,5 dl of citron juice and melt the gelatin in it. Then blend the juise in the cheese etc.
Mix egg foam and the other gently together and put to the fridge.
The orange thing at the top is made of 2,5 dl of orange juice and 3 gelatin leafs.
TODELLA KAUNIS KAKKU.
VastaaPoistaOon vasta vähän aikaa sittenlöytänyt tän sun blogin ja täällähän on ihan mahtavia juttuja ja muutamia
jo kerinnyt kokeilemaankin ja hyviä ovat olleet.
t.Kirsi
Kiitos! Älä sitten kokeile macaronsseja mun tavalla, mutta mikrokakku olikin positiivinen yllätys näin aamukaffen kanssa ;)
VastaaPoista