No niin, nyt se on tehty: Macarons-hifistelyn epäonnistuttua teki mieli näin aurinkoisena keskiviikkona jotain hyvää leipoa kipeälle reppanalleni (niin varmaan juuri tämä oli se syy...). Alistuin kaikkein epätaidokkaimpaan suoritukseen, eli mikrosuklaakakkuun!
Ohje oli tuo alempi Pinjan Herkkulan resepteistä, tuli sentään oikeaa suklaata. Päälle läästin sulatettua suklaata (tätäkin tein ensimmäistä kertaa mikrossa, yleensä suosin vesihaudetta) ja vanhaa vaahtistuotantoa olevan ruusun.
Odottaa vielä maistamistaan, mutta täytyy todeta, että eipähän meikäläisen punttisaliharrastuksesta ole paljon hyötyä, kun toinen harrastus on leipominen... Viikonloppuna sitten omaa synttärikakkua vuorossa!
Edit: Maistuvaa ja pehmeää, kannattaa kokeilla :)
***
Well, this time I did not do anything as demanding as macarons... I made a chocolate cake in microwave owen (you can find the recipe from the link above).
You need 3 eggs
100g chocolate
100g butter
1 dl flours
1 teaspoon baking bowder
Melt the butter and chocolate. Mix eggs and sugar. Mix all together and put it into a pan and bake it in the microwave owen for some 4 - 4,5 minutes (depends on the owen).
Fast and maybe even quite ok (actually, it was soft and tasty), but my sport hobbies don't really help if my other hobby is baking!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti