Kuorute tehty sulattamalla 1,5dl vispikermaa (ei kiehumispisteessä) 195g tummaa suklaata (eli 1,5 Pandan tummaa, jos oikein laskin...) ja lisäämällä nokare margariinia. Olisi varmaan riittänyt 24cm kakun kuorutukseen hyvinkin. Jostain kumman syystä aina näyttää pintaan jäävän "rokonarpiseksi" ja tätäkään yksilöä en malttanut olla lääppimättä liikaa lastalla.
Reunoilla loppu kuorute vaahdotettuna ja pari pionia päällä (oho, loistaapa tuossa yhdessä pionissa tuo vähän runsaampi satsi helmiäissuihketta :) ) Eipä enempiä selityksiä vaan lisää treeniä, koska suklaalla päällystetty kerroshääkakku luvassa ensikuun alussa, jaiks!
Hyvää ystävänpäivää kaikille tasapuolisesti!
Äärettömän tyylikäs kakku! Ihanan kiiltävä tuo suklaan pinta (^^,)
VastaaPoistaKiitos:) Aina sitä vaan tuon suklaan kanssa käsi tärisee jännityksestä, että vähän pitäisi harjoitella... kukahan ne kakut söisi ja onko sellaista olemassakaan kuin täydellinen suoritus? :D
VastaaPoistaTäälläpä on hienoja kakkuja!
VastaaPoistaIhanan suklainen kakku! Ja kauniit pionit :-)
VastaaPoistaKiitos kaikille sukklaakakun ystäville kommenteistaan:)
VastaaPoista