maanantai 27. helmikuuta 2012

Ruotsin rinsessalle kungliga kakkua

Tällaista meni sitten äipän töihin, jossa tädit yrittävät aina kuumeisesti kakkutekosyitä keksiä :) Välissä diplomaattikreemiä ja vadelma-kuningatarhilloseosta. Eilen pursotuksia laitellessa tuntui ihan kuninkaalliselta katastrofilta, mutta luotto on syöjiin kova, että kakku katoaa varmaan alta aikayksikön.
Ruusut sentään onnistuivat :) Itsetehty vaahtokarkkimassa toimi näissä erityisen hyvin tekopäivänä. Jos tekee seuraavina päivinä, on massa varmaan liian kuivaa ja murustuvaa.
Pionillaaksosta löytyy kenkäohjeet. Tässä juuri kävi tuo murustuvuusongelma vaahtismassassa. Ihan hauska oli kuitenkin näitäkin töppösiä päästä kokeilemaan.
Reunaan piti tulla ranskanliljat, mutta jostain syystä kermavaahto teki oharit ja oli liian löysää: hienojen koukeroitten sijaan tuli norsunpäät ;) Onnea kuninkaalliselle perheenlisäykselle siis!

Ps. piti muistuttaa, että arvontaa on vielä sellainen viikon verran jäljellä.

3 kommenttia:

  1. Ekaa kertaa eksyin blogiisi muistaakseni pionilaaksossa olleen kommenttisi kautta. Ihan mahtavan upea rinsessakakku! Etenkin tuo yksityiskuvan saanut ruusu on täydellinen! Ihailin myös ranskanliljoja, kopioideaa imien :)

    VastaaPoista
  2. Hauskaa, että satuit vierailulle:) Ahonlaitaa blogista taisi itseasiassa löytyä hieman paremmat esimerkit nosta liljoista... Muistithan osallistua arvontaan? :)

    VastaaPoista
  3. Oih miten ihana ja ihan oikein kuninkaallisen näköinen kakku siitä tuli!

    VastaaPoista