sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Kastekakkua pikkumiehelle

Tällaisen sain näperrellä tuttavien pojan ensimmäisiin juhliin. Toiveina olivat varpaat, paljon pikkukukkia, lumihiutaleita sekä esikoisen toiveesta myös auto. Purppurahelmen pienissä häissä -kakku toimi inspiraationa. Sisällä mansikkasosetta ja mascarponella höystettyä kermaa.


Jalkapohjat tehty tennareitten pohjien kaavalla ja varpaat tyllien avustuksella.Autot ei ole kyllä minun vahvuuteni :)Onnea koko perheelle!

6 kommenttia:

 1. Oooooohhhh, miten hieno ja ihana ja herkkä kakku! Aivan lumoava. Kivan tekoidean olen keksinyt noille jalkapohjille. Olenkin pitkään miettinyt niiden muottien ostoa mutta käyhän tuo tosiaan noinkin! =) Upeaa jälkeä sinulla kaikkinensa, olet todella taitava!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kakutar:) Minullakin oli kyllä ne jalkapohjapiparimuotit, mutta tuli jotenkin sarjakuvamaisempi noin.

  VastaaPoista
 3. Niin siis apua tarkoitin tietenkin että SINÄ olet keksinyt kivan tekoidean noille =)=) Lukihäiriö! Mä haluaisin löytää sellaiset muotit mitkä olisi oikein pienet, sillä olisi ihana koristella cupcakesit noilla jalkapohjilla. Kaikki kun tuntuvat olevan alkaen 5 cm. Mistä tulikin mieleeni yksi loistava tavarantoimittaja josta laitan sulle vielä viestiä.. =)

  VastaaPoista
 4. Hehee ;D Vastailen spostiisi tässä kun kerkiän ajan kanssa koneella istumaan.

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka suloinen kakku! Ehdottomasti tykkään :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Jinna:) Moni kakku päältä kaunis ja hirmuinen määrä kukkasia pelastaa paljon :D

  VastaaPoista