lauantai 7. toukokuuta 2011

Miinan synttärikakkua / Miina's birthday cake


Miina, kaverin tytär, täyttää tässä kahdeksan vuotta. Minua pyydettiin tekemään tänään aikuistenkutsuille kakku ja myös ensi viikoksi lastenkutsuille. Toiveena oli vaaleanpunainen MMF (kuvassa enemmänkin pinkki), kermapursotukset ja jotain kukkasia.Yhdistelmällä "vaaleanpunainen ja kukkasia" homma lähteekin helposti lapasesta, varsinkin kun tällä viikolla ajatukset ovat olleet jumissa graduteorioissa... eli aikamoinen kukkaketo tulikin :)Kakusta tuli aikas korkea, juuri ja juuri mahtui laatikkoonsa. Täytteinä tässäkin vadelma ja suklaa, sillä toivottiin jotain raikasta: Vadelmarahkatäyte on kirpsakkaa ja suklaatäyte tasapainottaa sitä mielestäni kivasti. Toivottavasti maistuu (yleinen huoli aina kun jotain tekee) :)

***

This cake went to my friend's daughter's birthday party. Next week they will be having also another party for Miina's friends where I will be baking a cake also. 

The cake is filled with rasberry and chocolate, once again. My thoughts have been occupied with my thesis, so the wish "pink MMF, creme and flowers" ended up this way :)

Congratulations Miina! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti