sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Buddha ja lootukset -kakku / Buddha and lotus cake

Päivittelinkin jo aiemmin tuossa tämän kakun koristeita, jotka eivät olleet niinkään vappuisia vaan lähinnä "orientaaleja" :)
Eli vappupirskeitämme varten opiskeluporukalle tein tällaisen kakkusen, joka oli pellin kokoinen, sisällä vadelma- ja suklaatäytteet, reunoilla kermaa ja vihreä päälinen vaahtismassaa.Tätä sitten puputettiin jälkkärinä grillauksen ja sushin jälkeen. Aloitettiin klo 10 aamulla täyttämään laitoksellamme sushia ja valmisteltiin grillattavat ja boolit. Sade valitettavasti yllätti välillä, mutta ei se mukavaa päivää pilannut: Hyvä ruoka ja loistava seura olivat vapun toimiva resepti, kiitos siitä kaikille osallistujille! :)Tässä lopuksi vielä kuva siitä, mitä voi tapahtua, jos lykkää kakun uuteen jääkaappiin, jonka kokoa ei oikein hahmota: Illalla pursotettuani reunat heitin jääkaapin oven kiinni miettimättä sen enempää ja loppu oli arvattavissa... ONNEKSI oli yksi ylimääräinen Flora Vispi jääkaapissa!***

Gosh, I have been really lazy blogging in English... I try to update the posts one by one in English too, though I should be writing my thesis.... My thesis will be in English, so this is good practice, right?

Anyways, this cake was ordered for our May 1st celebration at Centre for East Asian studies, where I am currently studying. It was filled with rasberry and chocolate mousses, covered with MMF and creme. 
Despite the few problems during baking (the last pic), it was actually quite good and we ate every last peace of it.

We had a wonderful day at our centre, making sushi, eating BBQ and just having fun with friends. Thank you everyone! :)


1 kommentti: