perjantai 13. toukokuuta 2011

Leijonakakku

Tämä on nyt sellaisia ei-niin-vakavia kakkuja: Illalla tulee Suomen välieräottelu ja huomisen kakuista jäi vähän materiaaleja yli... piti sitten ottaa ja pyöräyttää leijonakakku illan teemaan sopivasti.Hammaslääkäri olisi tälle jellonalle ihan paikallaan, sen verran ylipurentaa on!
Leijona on syöntyt sisäänsä pätkis- ja mansikkatäytettä. Mansikkatäytteen kanssa vielä muutama persikan siivu.


Ajattelin käyttää tilaisuutta hyväkseni ja kokeilla suklaakuorutusta... Ei ollut tietenkään muuta kuin Flora vispiä, joten siitä (1dl) ja levyllisestä Pandan tummaa suklaasta tein sen kuorutuksen. Kakku siis todella pieni, 18cm ja riitti juuri ja juuri...

Pointtini kuitenkin on, että Flora vispi toimi ihan hyvin, mutta sellainen jännä ilmiö tapahtui, että tuo kuorrutus oli todella tönkköä heti. Ei mitenkään häiritsevästi, mutta ei kyllä valunutkaan reunoille. Kuuluukos sen olla sellaista vai oliko nyt Flora vispin ansiota?

En sen kummemmin lätrännyt leijonan naamaa sileäksi (vaati tosiaan levittämistä tuo kuorute), mutta kyllä tuo jämäkämpi kuorute oli ihan hyvinkin jees aiemmin tekemiini maitosuklaisiin verrattuna, jotka olivat aika juoksevia... Parin viikon päässä häämöttää pari valmistujaiskakkua (ei omaa!), joihin pitäisi tehdä tuo suklaasysteemi.

Hyvää peli-iltaa, räyh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti