lauantai 14. toukokuuta 2011

Anniina Ballerina -kakku

Tänään oli kerrassaan lastenkakkulauantai: kahta 8-vuotiskakkua tuossa jo loppuviikosta täytin pitkään ja hartaasti ja nyt oli koristelun vuoro.

Kakku nro1 oli Miinan lastenkutsujen kakku. Toiveena oli Anniina Ballerina (tämä kakku oli lähtökohtana), vaaleanpunainen vaahtismassa ja jotain oheisrekvisiittaa. Tällaisen sitten sain aikaan.
Vaahtismassa ei oikein nyt ollut taas sileällä tuulella, mutta suostui sentään asettumaan kakkujen päälle. Tukena mehupilli-kertakäyttölautasviritelmä.
Kaikki koristeet, patsi ruusut jotka vaahtokarkkia, ovat sokerimassaa.

Ja juu, taas näyttää siltä, ettei meillä ole mitään valaistusta synkkänä päivänä... 


Anniinalla jalat vähän hassusti, kun piti olla ensin eri asento, mutta nyt näin. Kakku oli yllättävän pieni isolle hiirelle :)
Kasin päälle maalailin vähän glitteriä, jota myös ruusuihin ruiskin.Että tällaista. Tuon hiirulin päähän olen kyllä ihan semityytyväinen ja tähän hahmojen väkertämiseen voisi jopa tykästyä.Onnea Miina vielä kerran!

2 kommenttia:

  1. Hei! Olisikohan mahdollista, että tekisit meille tuollaisen Anniina Balleriina -koristeen korvausta vastaan tietysti? Voisitkohan meilata minulle? Mitä kautta saisin spostiosoitteeni sinulle, viitsisi sitä tähän julkisesti laittaa.. t. Paula

    VastaaPoista
  2. Hei,
    Kiitos kaunis kysymästä, mutta valitettavasti pyrin pitämään kakkuiluni tällä hetkellä vain tiukasti lähipiirilleni suuntautuvana toimintana ihan jo kaiken maailman säädösten sekä oman aikani puitteissa, joka on välillä vähän kortilla, kun "oikeita" töitäkin näyttää piisaavan. Rohkaisun sanana kuitenkin todettakoot, että kaupasta löytyy marsipaania ja sokerimassaa, joista rohkaisen kokeilemaan muovailua:)

    VastaaPoista