torstai 19. tammikuuta 2012

50-v. keksit

Viikonlopuksi suunnataan kohti Keski-Suomea tädin miehen 50-v. syntymäpäiville. Kakunkin pyöräytän, mutta tässä muutama keksi, jonka jo vähän etukäteen tein Eben fantasiapipariohjeella. Puoleen kekseistä tulee vielä kinuskitäyte kondensoidusta maidosta. (Onko kellään muuten tietoa, kuinka kauan kinuskiksi keitetty kondensoitu maito säilyy?)Kimalletta kehiin ja "vähän" helmiäistä, kun kerran sitä sprayta taas on!
No, jotain simppeliä pyydettiin, jotes eikös tämä olekin sellaista?
Kyllä oli pyöreä muoto jokseenkin hankala, varsinkin noissa kauimmaisissa kekseissä, joissa kaksi reunapursotusta....kerrankin sopivaa pikeeriä ja sitten tärrää käsi kuin porakone.
2 kommenttia:

 1. Pulla hei, kondensoitu maito säilyy säilyketölkin viimeseen käyttöpäivään asti jos sitä ei avaa keittämisen jälkeen -> voit keittää niin monta purkkia kun kattilaan vaan menee kun on kuitenkin aika aikaa vievää puuhaa.

  Riskinä sitten se, että sisällön näkee vasta kun ekan purkin avaa, niin että kinuskin paksuus tulee vähän yllätyksenä :D

  Nähdään, E

  VastaaPoista
 2. Tänks:)
  Lähinnä funtsin vaan sitäkin, että jos ja kun jää ylimääräistä, niin kauankos sitä voi pitää nurkisa pyörimässä tai paljonko aiemmin voisi keksit täyttää... Kun alkaa tämä ylimääräisten kakkutarvikkeiden roskamyllynä toimiminen vähän näkyä vyötäröllä, hence the name Pulla.

  VastaaPoista