lauantai 27. elokuuta 2011

Päärynä-kinuskijuustokakku


Tallin grillailuiltaan jälkiruokaa. Olen halunnut päärynä-kinuskiyhdistelmää jo aiemmin kokeilla ja nyt sitten sovelletusti seuraavanlainen: 

Kinusikissan vaahdotettu pikakinuski ensimmäiseen väliin, suhteet hieman erit:
2dl fariinisokeria+2dl kermaa, n.90g tuorejuustoa+2dl kermaa ja kaksi liivatetta.

Toiseen väliin 1 Flora vispi, 100g vanilijatuorejuustoa, 90g maustamatonta tuorejuustoa, 1prk päärynäpilttiä, 1prk säilykepäärynöitä soseutettuna ja 3 liivatetta. Jätin aika sokerittomaksi siksi, kun tuo kinuskikerros on aikas tuhtia.



Päällä sokerikreemiruohoa ja reunalla muumikakun jämäkermavaahdot.



Klip-klop-klip-klop, hevonen on pop!


Henska-poikaa hämmentää.


Naapurin kaunis varsaneiti.



2 kommenttia:

  1. Hienosti koristeltu hyytelökakku!!! Taidan laittaa idean "varastoon"... Kiitos...

    Ps. Jos haluat, että blogini päivitykset näkyy sivuillasi, niin kopioitko osoitteeksi alla olevan rrs syötteen. Jostain ihme syystä vaatii sen...

    http://feeds.feedburner.com/Pionilaakso

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Olenkin ihmetellyt, miksi blogisi päivitykset eivät näy. Onneksi FB:ssä on kärryillä pysynyt :)

    VastaaPoista