sunnuntai 7. elokuuta 2011

Kummipojalle ristäiskakkua

Saimme T:n kanssa suuren kunnian päästä ystäviemme pojan kummeiksi. Poitsun ensimmäisiin Suuriin Juhliin tein kakkua ja tänään sitten juhlittiin Eelistä. Maha on nyt täynnä herkkuja ja vähän jänskätti sylikummina olo (rankkaa puuhaa oli, vaikka poitsu ei paljoa vielä paina!) :)Eli kahdessa kerroksessa (lähti taas lapasesta tämä leipominen ja kakkua jäi rääppiäisiin ihan reippaasti) mansikka-mustikka- sekä valkosuklaatäytettä. Ihan jees, pitkästä aikaa omaa kakkua pääsi syömään. Päälyste värjättyä extra-valkoista marsipaaania (yllättävän ok kakun päällä, aika pähkinäinen) ja koristeet ticcinomassaa. 

Kirjoitus olisi voinut vähän eri tavalla mennä: piti tulla pientä ja sievää, tuli isoa ja kömpelöä :) No, ehkä Eelis antaa anteeksi tällaisen. Ja ylläriälläri, vähän keuli tuo helmiäissuihkuttelun määrä... Pikaiset kuvat kakusta ja juhliin menoksi mars.Kukei.


Nalle Karhusesta tuli ihan hauska, vaikka aikas paksu :) Koristeiden tekeminen on mukavaa. 

On nämä massakakut aikas tuhteja. Jostain syystä nykyään valitsisin mielummin kermakakun itselleni syötäväksi, vaikka massakakkuja on joskus mukavampi tehdä (vrt. muovailuvaha...). 

Onnea Eelikselle vielä hienosta nimestä.
T: ylpeä kummitäti :)

3 kommenttia: