torstai 2. kesäkuuta 2011

PonikakkuTämä kakku lähti juhlistamaan kahdeksan vuotta täyttävää ponityttöä samaan paikkaan kuin Hello Kitty. Koristeesta tästäkin on oma postauksensa, joten ei siitä sen enempää.
Kyllähän päivänsankarille pitää glitteriä olla! Ekaa kertaa myös yritin siloittaa kakun reunat raapalla. Muuten jees, mutta Flora Vispi oli vähän liian löysää ja tuon pyörivän alustan reuna oli vähän tiellä, niin ei saanut ihan parhaassa kulmassa läästittyä.Tästä on nyt monta kuvaa, kun itse olin ihan tyytyäinen suoritukseen. Kavionjäljet tehty tyllien avulla sokerimassasta. Sisällä tässä hevos- tai ponikakussa (ottaa sitten tuosta selvää :)) on suklaamoussea maitosuklaasta tummien sokerikakkupohjien välissä.
Enkä tietenkään voinut vastustaa hevonkakkakasan pursottelua, kun kermaakin jäi vähän noista aidoista :DOnnea päivänsankarille ja hyvää laidunkesää kaikille neljä- ja kaksijalkaisille!

Arpaonni suosi taas, en voi nyt ihan ymmärtää... Tällä kertaa aamukaffe meinasi mennä väärään kurkkuun, kun huomasin, että olin voittanut Avec Sofié -blogin arvonnassa...
Käykää ihmeessä kurkkimassa blogia, siellä on kauniita kuvia ruoasta ja matkustamisesta!

2 kommenttia:

  1. Onpa upea kakku taas! Aivan supersuloinen poni:) Ihana!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos taas Herkuttelija mukavista sanoistasi! :) Tällä kertaa kermakakku papanoineen, ensi kerralla ehkä tulen sitä sinun hevoskakkuasi apinoimaan muotokakkua tehdässä :D

    VastaaPoista