lauantai 15. lokakuuta 2011

Salama Mcqueen radalla -kakku
Hello Kittyn kanssa uuteen kotiin lähti tämä Salama McQueen -kakku, joka oli mansikkarahkatäytteellä täytetty. Omasta mielestäni ehkä viikonlopun onnistunein kakku, ainakin noin hermojen menettämisen asteella :) Mikähän siinä on, että lähiaikoina on jostain syystä ruvennut jännittämään taas tämä leipominen? Tai sitten käsien tärinän syynä on kupin verran runsaampi aamukahvi!
Tässäkin alla voisokerikreemi, jotta tuo musta marsipaanirata ja koristeet pysyvät paremmin ojennuksessa. 
Hiffasin sitten vasta tässä vaiheessa, että tuollaiset marsipaanihahmot pysyy paremmin kuosissaan kuin ne sokerimassasta lihoneet Hello-Kittyt ja nallekarhut.  Salama tekee vähän tuollaista korjausliikettä, toivottavasti ei pääse pyörähtämään ympäri :)
Onneksi olkoon päivänsankarille vielä!

6 kommenttia:

 1. SuperUpea kakku! Vauhdikas ja värikäs:)

  VastaaPoista
 2. Hienoja kakkuja! En löydä yhteystietojasi mistään, olen halloweenkakku-jahdissa ja alkaa paniikki kohta iskemään=) Voisitko laittaan vaikka puh yhteystiedot minulle vaikka s-postiin tai tekstiviestinä desireelundkvist@gmail.com tai 0405747511, t, Dessi Lundkvist, Kaarina

  VastaaPoista
 3. Kiitos vielä tästäkin kakusta!! :D Sankari oli hurjan tyytyväinen ja koko kakku tuli syötyä!! ;-)Ja näön lisäksi - aivan järjettömän hyvää!!

  VastaaPoista
 4. mitäs laitoit kakku pohjan väliin???mulla pojan 4 vee juhlat viikon päästä enkä vielläkään tiedä mitä kakun "makuksi"tulisi.

  VastaaPoista
 5. Muistaakseni laiton Flora vispiä vatkattuna, jonka sekaan sekoitin vanilija- tai tavallista rahkaa. Sokeria ja mansikkatomusokeria ja lisäksi mansikkaa survottuna. Jos tulee liian löysää, sekoitan kermavaahtoon (Flora Vispiin tai joku muu vastaava) yleensä vanilijakreemijauhetta, jotta tulee tönkömpää vaahtoa.

  VastaaPoista