Sapuskana oli salaattia, nakkikääröjä (joita jotkut virheellisesti nakkipiiloiksi kutsuvat), feta-pesto kiekkoja lehtitaikinasta sekä seuraavaa:
Sadonkorjuupiirakkaa (oheen kirjoitan erilliseen postaukseen, oli hyvää)
Cappuccino leivoksia (pohja tällä reseptillä ja päällä suklaakermaa+mariannerouhetta)
Pohja jäi vähän kuivakaksi, mahdoin hieman liikaa paistaa.
Sydänmuotilla otin levystä paloja.
Toisena makeana "taivaallinen omenatosca" Belle Baien blogista. Nam, hyvää oli.
Eikö tuohon omenatoscaan tule mitään kohotusainetta, leivinjauhetta tai jotain? Lassi
VastaaPoistaEn osaa suoralta kädeltä mitään sanoa siitä... tuolla linkin ohjeella tein ja ihan tuli makoisaa. Voi-manteli-sokeriseos painaa aika lailla sen vähän kohonneen piirakan tehokkaasti lyttyyn kuitenkin :) Suosittelen siis kokeilemaan molemmin tavoin, ilman ja leivinjauheen kanssa niin saa suun makeaksi! :D
VastaaPoistaJuu, kokeiltu on jo teelusikallisella leivinjauhetta ja hyvää tuli...Lassi
VastaaPoistaOikea asenne! :)
VastaaPoista