Nyt tulee valokuvauksen helmiä kiireiseltä aamulta: Kaksi pellillistä appelsiini-mango-maitosuklaajuustokakkua koulumme rehtorille tarjottavaksi. Pohjana appelsiinimehulla kostutettu Kinuskikissan brownies-pohja nelinkertaisena (riitti siis kahdelle pellille) Keltainen osuus Kinuskikissan appelsiini-mangojuustokakusta muunneltu seuraavin suhtein (yhdelle koko pellille):
3x Flora Vanilla
2x180g (Pirkka) appelsiinituorejuustoa
5 appelsiinin kuoriraaste
6 prk Pirkka säilykemangoja soseutettuna
15 liivatetta (alkuperäisessä olisi ollut 3x8, mutta viisi riitti hyvin)
noin 1dl vanilijakreemijauhetta (ei pakkollinen)
Soseuta mangot ilman mehuja ja raasta appelsiinin kuoret.
Liivatteet kylmään veteen.
Vanillan vatkaus, sekaan tuorejuusto, kreemijauhe.
Lisää n.6dl mangososetta ja jätä n. desilitra (itseltä jäi vähän yli, mittailin desimitalla) sekä appelsiininkuoriraaste. Tässä kohtaa ei tarvitse siis vatkata, riittää kun sekoittaa.
Noin desilitraan kattilassa lämmitettyä mangososetta sulatin vedestä nostetut liivatteet. Liivatesose sekoitetaan muuhun massaan ja kaadetaan vuokaan (käytin siis säädettävää neliövuokaa) ja avot!
Maitosuklaaosa sisältää 2 vaahdotettua Flora vispiä, jonka sekaan on sekoitettu 2x130g maitosuklaata.
Näistä kuvista huolimatta oli muuten ihan syötävää tavaraa!
Onnea sankarille vielä kerran!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti