lauantai 24. maaliskuuta 2012

Kukkakakku

Tähän kakkuun tiivistyy meikäläisen harrastukset/pakkomielteet aika tarkkaan: paljon värikkäitä kukkia ja kakkuja. Kakun saavalla synttärisankarilla oli toiveina keväinen kukkakakku vähän jotain tähän suuntaan. Tällaista sitten sain aikaan mango-valkosuklaatäytteillä ja marsipaanipinnalla. Kukat ticcinomassaa.Kakusta tuli ihan kiva vaikka kovien kukkasten ja lehtien rento mutta tyylikäs asettelu aiheutti ensin päänvaivaa. Kyllä se siitä lähti sitten rullaamaan. Pääsiäisenä olisi tarkoitus suunnata Lontooseen ja matka tuleekin sitten ihan hyvään väliin: pääsi taas helmiäissuihke loppumaan, joten täytyy vähän mennä tarkkailemaan, mitä saarivaltiossa maksaa samainen tavara.

Onnea päivänsankarille! 

10 kommenttia:

 1. Oohh, onpa todella kaunista katseltavaa :) myös floristin vikaa sinussa ;) kauniisti on aseteltu, silmä lepää :))

  VastaaPoista
 2. Tavattoman kaunis. Voi, kunpa minäkin pääsisisin saarivaltion kakkutarvikekauppoja kiertelemään...

  VastaaPoista
 3. Kiitos kumpaisellekin! En kyllä tiedä, kumpaan hassaan matkalla rahani, kakkuihin vai kukkiin ;)

  VastaaPoista
 4. Siis upea, aivan mielettömän kauniita kukkia ja upeasti yhdistelty värit.

  VastaaPoista
 5. Oi kuinka kaunis kakku niin väritykseltään kuin kukkien asettelultaankin! Ja nuo pikkuruiset pisarat kyllä kruunaavat tuon koristelun :-)

  Ja kiitos hurjasti ihanasta postista jonka lähetit! :-) Olin vaan yhtä hymyä sen avatessani :-) KIITOS!

  VastaaPoista
 6. Käsittämättömän upea kakku, kastehelmet vielä pisteenä iin päällä! Miten tuollaista taideteosta edes raaskii syödä..? : )

  VastaaPoista
 7. Tämäkin taas NIIN hieno! Noi neilikat (vai mitä ne on?!=) on aivan aidon näköisiä ja upea värityskin niissä. Mun kukat kun on yleensä vain fantasiakukkia ja kuten huomaa, en edes tunnista niitä enkä todellakaan ole siis viherpeukalo mutta näitä mäkin haluaisin oppia tekemään! Kerroppa sitten britannian kakkumaailman uudet tuulet täälläkin! Hyvää matkaa ja ihanaa pääsiäistä.

  VastaaPoista
 8. Kiitokset kommentoijille kun nyt taas linjoille pääsi! Kai ne neilikoita on...? Tuli vaan tähän kakkuun kovasti neilikkaolo, kun sellaisia ei ole tullut aiemmin tehtyä. Tosiaan Kermaruusulta löytyy näppärät ohjeet. Hyvää pääsiäistä kaikille! :)

  VastaaPoista