Taas Kinuskikissan blogista kävin kokeilemassa kinuski-vadelmajuustokakkua sillä poikkeuksella, että yritin hyytelösokerista hyydyttää päälisen vadelmasoseesta.
Kermaruusua piti kokeilla tietysti... a note to self: Älä vatkaa koko purkkia Flora vispiä yhden ruusun takia!
Johonkin piti sitten jämäsuklaat ja -kermavaahdot lykätä, joten tuloksena oli tällaisia neilikkamitälie-keksejä.
This is my mother's birthday cake, a rasberry-caramel cheesecake with cream rose and white chocolate decorations. Of course I was stupid enough to whipe all the cream just for one rose so I had to use the rest of it for these tiny flower-what ever-gingerbreads along with the rest of the blue coloured white chocolate from the New Year's cheese cake.
Kermaruusua piti kokeilla tietysti... a note to self: Älä vatkaa koko purkkia Flora vispiä yhden ruusun takia!
Johonkin piti sitten jämäsuklaat ja -kermavaahdot lykätä, joten tuloksena oli tällaisia neilikkamitälie-keksejä.
This is my mother's birthday cake, a rasberry-caramel cheesecake with cream rose and white chocolate decorations. Of course I was stupid enough to whipe all the cream just for one rose so I had to use the rest of it for these tiny flower-what ever-gingerbreads along with the rest of the blue coloured white chocolate from the New Year's cheese cake.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti