lauantai 29. syyskuuta 2012

Viikonlopun kakkukimara

Vähän vihaisia lintuja ja yksi siili oli ohjelmistossa. Perjantaipäivä menikin sitten rattoisasti kakkuillessa.
Sure whipillä päälystetty persikkatäytteinen kakku, joka esittää vihaisten avaruuslintujen planeettaa. Pakkaseen meni tämä yksilö kaverin perheen pojan synttärijuhlien ja oman ystäväni häiden päällekäisyyksien takia. Rouva V tuossa suositteli, että Sure whipin pitäisi aikas hyvin säilyttää muotonsa pakastettuna. Tuohon päälle sitten voi ruiskia marsipaanista tekemiäni allaolevia tipusia parhaaksi katsomalla tavallansa. 


Samaiselle sankarille pyydettiin marjaisella täytteellä vielä keltaista vihaista lintua. Sellainen sitten tehtiin. Kummassakin kakussa on munaton pohja, jonka ohje on myös Rouva V:n suosittelemana muistaakseni jostain Ulla Svenskin leivontakirjasta. Eli tyyliin voita, sokeria, murskattua banaania, ruokasoodaa, leivinjauhetta, peruna- ja vehnäjauhoja. Sitten vielä suklainen siili löysi kotinsa Me&I-vaatekutsuilta. Ei mitään kummempaa tarvinnut kuulema, joten kakun esikuva täältä. Vielä on Spikey-silissä tomusorkerit päällä... Ja ahahahaa! Tajusin vasta nyt kuvaa katsoessani, että tuossa keskelläkin olisi pitänyt olla piikki :D Otin tuon kuvan sabluunan meinaan sellaisesta samettitakin rinnuksesta ja yksi piikki jäi sitten tietty vetoketjun kohtaan. No, kuulema tämä kaakaopohjainen suklaakreemillä ja vispikermalla täytetty kakku oli hyvää. 

Sitä myös mietin, että miten sitä saisi tuon suklaakuorutteen suklaan sulamaan aivan idioottivarmasti sinne sekaan? Minulla kun tuppaa jäämään aina pieniä sulamattomia paloja sinne? 
Jep, tällaista siis tällä kertaa.

1 kommentti:

  1. Ihania nuo marsipaani Angry birdit! Olet tosi taitava käsistäsi (:

    VastaaPoista