maanantai 20. elokuuta 2012

Kihlajaiskakkuhömpötystä
Nyt lähti lapasesta. Monellakin tapaa! Kaiken alku on ehkä jonkinlaisessa auringonpistoksessa tai muussa hullutuksessa tuossa jonkin aikaa sitten kun käytiin monien vuosien yhdessäelon jälkeen sormustamassa toisemme tuon paremman puoliskoni kanssa. Eikä se riittänyt, mutta kun tupsahti sijaisuus viikoksi samassa koulussa minulle, niin kai sitä nyt kivoille työkavereille voi kerran vuosikymmenessä jotain tarjota, kuulemma. Eipä siinä mitään, minä vaan olin se, joka kakun toteutti (T auttoi leipomaan kaapimalla kaikki astiat).


Ja sitten tulikin ihan urakalla pistettyä äklöimelyyskitchblingblinglovelove-överiksi. En siis ole yhtään punainen-vaaleanpunainen-yhdistelmäihminen, mutta menkööt nyt kerran kun leikkiin ryhdyttiin, niin sanoakseni. Sisällä Fazerina-täyte, päällä vaahtokarkkimassa, joka hikoili ilkeästi illalla kun yötöinä tätä päälystelin. Marsipaani myöskään ei ole oikein elokuun kosteiden kelien kanssa sinut. Mutta glitteriä piti tietty laittaa ja paljon ruusuihin ja sydämiin! Ja tiedoksi kaikille udelleille, täytteen suhde on 1 Flora Vispi vatkattuna ja siihen sekoitetaan 1,5 levyä Fazerinaa. 


Ja jotta me olisimme me, kiertää kakkua teksti "All you need is ♥... and beer, food and wine!" Ei sitä hullukaan pelkällä rakkaudella elä, minun pitää ainakin saada tasasin väliajoin jotain masuuni tai tulee kiukku. Mutta tällaista siis tällä kertaa, loppuviikosta taas uudet kujeet.2 kommenttia:

  1. Kyllä sitä nyt tuollaisen romanttisen juhlatapahtuman vuoksi vähäsen pitää kakun kanssa irrotella ;) Upea kerroskakku :) Onnea hurjan paljon kihlauksen johdosta!!

    VastaaPoista
  2. Onnittelut! Ja upean kakun oot kyllä tehnyt, noi koristelut on tosi kauniit ja tykkään myös tekstistä! Täytekin kuulostaa ihanalta :-)

    VastaaPoista