sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Muumipappaa 4+4

Tällaisen muumipapan sain tehdä varmasti yksille suurimmille kakkufaneilleni, neljä vuotta täyttäneille kaksospojille. (Tuohon nelosten väliin laitoin vielä plussan, niin ei näyttänyt siltä, että joku täyttää 44) Sisälmyksinä muumipapalla kinuskitäyte, joka oli höystetty vadelmasoseella. Saa ainakin suun makeaksi ellei muuta!
Nyt täällä päässä tulee hiljennyttyä vähän ja keskityttyä oikeisiin kukkiin ja kesään (joka toivottavasti edes vähän tästä lämpenee!) 

7 kommenttia:

 1. Selailin tässä blogiasi ja huomasin, että mainitsit tuolla yhdessä postauksessa käyneesi turun ainoassa leipomistarvike kaupassa, niin mikä tämä kauppa mahtaa olla? :)) Olen nimittäin koittanut lyötää sellaista kauppaa täältä turusta.

  VastaaPoista
 2. Modernosta löytyy leipomistavaraa aikas hyvät valikoimat.

  VastaaPoista
 3. Suloinen muumikakku! Kukkaisaa kesää:) Tämäkin neito nähdään lähes päivittäin nokka kukkapenkeissä..

  VastaaPoista
 4. Hyvää kesänjatkoa (vai -alkua?) myös sinne Pilvis!

  VastaaPoista
 5. Hei!

  Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

  Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki

  Meidät löydät myös Facebookista https://www.facebook.com/Etsiresepti. Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

  Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

  Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

  Ystävällisin terveisin,

  Ann-Sofi
  Etsiresepti.fi, Hittarecept.se,
  Findeopskrifter.dk, Alleoppskrifter.no

  VastaaPoista
 6. Sain vihdoin linkitettyä sut :)

  VastaaPoista
 7. Mukava kuulla! :) Täällä on ollut vähän hiljaiseloa, mutta kai sitä syksymmällä taas vispilään saa tarttua.

  VastaaPoista