tiistai 1. toukokuuta 2012

Vappu @ CEAS

Centre for East Asian Studies, multiversumin paras paikka viettää vappua :) Hyvää ruokaa ja seuraa auringonpaisteessa. Vaikka kyseisestä puljusta jo valmistuin, olen siellä nyt kolme kuukautta harjoittelijana. Ja vappu sattui sopivasti tähän harjoittelun alkuun. Pyöräytin myös kakun meidän juhlallisuuksiin tuossa sunnuntai-illan ratoksi, bloggareitten tapaamisen jälkeen. Maanantaina aikaisin kävin kaupasta hakemassa sushi-tarvikkeita ja opiskelijaporukalla tehtiin muitten tarjottavien lisäksi myös susheja.Aamulla kuvat kakusta räpsräps (pitäisiköhän siihenkin keskittyä ja esimerkiksi jotenkin hankkia valaistusta?!), sitten matkaan. Kakussa sisällä vademasoseraita ja sitruunatäytettä. 
Tässä vielä muutama kuva meidän vappu-barbequen tarjottavista.
Kiina- ja Japani-boolit.
8 kommenttia:

 1. Kaunis kakku ja hienosti tehty tuo kukkaköynnös! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis kukkiva kirsikkapuu, upea kerroskakku! Näyttää nuo vappu-tarjoamisetkin niin herkuilta :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat herkut ja upea kakku. Ihanat kukat :D Oli kiva nähdä ja toivottavasti taas pian tulee uusia blogitapaamisia. Aika hurahtaa niin nopeasti noissa tapaamisissa, ettei oikein huomaakaan :D

  VastaaPoista
 4. Niin kaunis kakku! Allekirjoittaneella kerroskakut edelleen jännittää niin ihailen muiden tekemiä. :) Valaistuksesta sen verran, että liian vähäisellä valaistuksella räpsittyihin kakkukuviin lisään itse kirkkautta jälkeenpäin ;) eihän se sama asia ole, mutta kelpaa!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kauniista sanoista:) Kakku maistui ja töihin oli kiva palata vapun jälkeen kun oli jämät vielä jääkaapissa.

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo kerroskakku <3

  Ja herkullisen näköiset tarjottavat teidän juhlissa =)

  Oli kiva tavata ja syksyllä sitten taas uusiksi =)

  VastaaPoista
 7. Juh, saadaan usein ohikulkevilta muiden aineiden opiskelijoilta huokaksia, että "täällähän on ihan oikeaa ruokaa" :) Ähky tuli ja hyvä seura, paras seura. Ja tosiaan, tapaamisiin syksyllä!

  VastaaPoista