keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Piparkakkuja myyjäisiin

Tässä muutaman päivän olen innoissani pakertanut piparkakkuja eläinsuojeluyhdistys Dewin joulumyyjäispöytään Turun VPK-talolle sunnuntaiksi. Meidän mahtavanparas Rusina-kissa on tullut Dewiltä.

Intoa on ollut enemmän kuin kokemusta ja olen uskonut käteni vakauteen enemmän kuin käsi minua, mutta jos jostain olen illan pimeinä tunteina pitänyt, niin siitä, että on sellainen olo, että oppii koko ajan uutta. Ei ihan esikuvansa (monet jo varmaan arvaavat kenen) vertaisia, mutta yhtään piparia ei edes seinään tullut heitettyä! :)


Ideat on kaikin puolin netistä apinoituja ja mökin kaavat löytyvät pikeerimestari Ebeltä täältä.
Lumiukkoset ottavat aika lunkisti ilmastonmuutoksen...

5 kommenttia:

 1. Todella kauniita pipareita! Sulla on kyllä toi pikeerinkäsittelytaito hallussa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Ei tosin taida poikaystävä olla samaa mieltä, sen verran pääsi ärräpäitä:) Mutta kun kerran ei seinille piparkakut lennellyt, niin kaipa sitä jotain kehitystä on nähtävissä.

  VastaaPoista
 3. Oooh, oletpa kaikin puolin todella taitava! Ihania luomuksia koko blogi täynnä. Hienoa! Vasta löysin sinut ja aion kyllä jäädä sinuakin seuraamaan =) Itse vasta aloittelen..

  T: Kakutar

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia Talvikki ja Kakutar. Vetoan tosin kyllä siihen, että järkkäri pehmentää aika mukavasti hyvästä kuvakulmasta käytettynä ;)

  VastaaPoista