keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Tunnustuksia ja VAPAUS JEE! :)


Hei vaan kaikki (?!) pitkästä aikaa! Tässä aamukaffetta juodessani oli tullut jopa pari tunnustusta blogiini Ilonalta ja Maissilta. Kiitoksia heille, ihan tässä yllättyy tällaisesta huomiosta :) Ihan uusi juttu minulle, mutta "viihdytän" nyt muutaman jutun itsestäni kertomalla. Bloggailua on nyt ehkä puolisen vuotta takanapäin ja niin kauan kuin on kakkuja on myös Kissanminttua ja Pilvipullia (viikonloppuna taas kakkuja pitkästä aikaa!)Tunnustuksen saamisen jälkeen kuuluu tämän postauksen lisäksi kiittää tunnustuksen antajaa, vastata kymmeneen kysymykseen ja jakaa tunnustusta eteenpäin kymmenelle ihanalla blogille.  Vaikka ohjeessa on sana kuuluu, niin eiköhän tämä kuitenkin ihan leikkiä ole ^^ Tässä kysymykset ja vastaukse:

1. Lempivärisi: Vaihtelee fiilisten mukaan, yleensä joku pirteä 


2. Lempieläimesi: Kissa, toisena kirivät hevoset
3. Onnennumerosi: Kuten joskus on tullut selville, minähän en tajua numeroista mitään!


4. Alkoholiton lempijuomasi:  Aamukahvi
auringonpaisteisessa puutarhassa
5. Facebook vai Twitter: FB


6. Mistä pidät: Näpertelystä, haaveilusta, itsensä kehittämisestä ja uuden oppimisesta, luonnosta, auringosta, puutarhan tonkimisesta ja vaikka mistä muusta. 


7. Lahjojen antaminen vai saaminen: Lahjojen antaminen.
8. Lempimuotosi: Kelpaako nukkuvan kissan muotoinen käärö?
9. Lempipäiväsi: Lauantai, mielellään aamupäivä.

10. Lempikukkasi: Kaikki, jotka suostuvat minulla kukkimaan :) Ehkä eniten pidän myskimalvasta.

Jassoo, tällaista. Olen yleensä aikas lailla pitkäsanainen näissä tällaisissa. Mutta toinen asia, jota piti hehkuttaa, on gradun lähettäminen matkaan!! Minut on vallannut olemisen sietämätön keveys, ennen kuin saan kommentoidun version takaisin ja pitää vähän viilata ennen lopullista palauttamista. (Gradu taitaa vielä kummitella, koska jostain syystä rivivälinä on 1,5... )

3 kommenttia:

  1. Täällä ollaan taas siinä vaiheessa, että vikat kommentit on saatu ja nyt ois reilu viikko aikaa tehdä graduun loppuvalmistelut. Joko sulla on suunnitteilla gradun valmistumisen juhlimiskakku? :D

    VastaaPoista
  2. Onnea Maissi, pian on sitten paperit kädessä ja saa onnitella :) Mulla taitaa kakut jäädä itse valmistumiseen, kun nyt kelit sallii vielä ulkona puuhastelun... Entäs onkos itselläsi kakut kiikarissa? :)

    VastaaPoista
  3. No äsken tossa tuli mieleen, että vois jonkun gradun juhlinta kakun tekaista :) Valmistun vasta kesäkuussa, isllä kevääläl on vielä 5kk harjoittelu edessä. Tsemppiä graduun sitten kun se tulee viimeisteltäväksi!

    VastaaPoista