perjantai 8. heinäkuuta 2011

Badambabambam, I'm loving it!

Ajattelin tänne aikani kuluksi vähän kuvia Köpiksestä laitella. Eli viisi päivää gradu-urakointia takana, toinen viikko vielä edessä. Nyt koittaa onneksi viikonloppu ja voi sallia itselleen hieman vapaa-aikaa.


Eli tästä tuo tekstin otsikko... Niin, ja on tämä kiva kaupunkikin.


Makkarakojusta pitää vielä purtavaa ostaa.Löytyihän niitä kakkujakin... Tosin hyvin vähän on tullut kaupunkia pällisteltyä, mitä nyt pyörän selästä kulkiessä työhuoneelle ja takaisin.
Ja se pyöräily ei sitten lakkaakaan hämmästyttämästä minua... kaikki polkee koko ajan lujaa ja kaikkialle. Niin, ja juoksee. Ärsyttävää sellainen, kun ei lenkkipolulla pysy perässä vaan tanskalaista tulee trikoissaan ohi edestä ja takaa, oikealta ja vasemmalta, välillä melkein päältäkin... yhden amatöörijuoksijankin kyllä näin (itseni heijastuksena näyteikkunasta...)


Herkkuja kyllä löytyisi vaikka kuinka, mutta olen niitä yrittänyt vähän vältellä ja karkoittaa pois lenkkareitten avulla... Motivaationa olisi saada yksi mekko istumaan paremmin ystävän ♥ häissä parin viikon päästä. Päätin ryhtyä toimiin, kun ompelimon tätikin sanoi, että ei kyllä yhtään liikakiloa saa tulla! Välttelyä helpottaa nämä hinnat, jotka (tässä tosin Strögetin turistialueella) ovat aikas korkeat: tuo ylempi leivos maksaa sen 12€!!!


No, mutta nyt tuli nälkä näitä katsellessa... Tai no, onhan minulla aina nälkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti