sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Isänpäiväkakku 2010 / Father's day cake

 Pitkän aikaa oli hiljaiseloa tässä kohtaa kakkurintamalla. Japanissa ollessani surffailin leivontablogeja ja ostelin sadan jenin kaupasta pursotuspusseja, tyllia ja spatuloita sun muita. Kun kotio pääsin, tekaisin yhden Baileys-juustokakun, mutta se katosi aika nopeaan ja maku oli tärkeämpi kuin näkö.

Vihdoin koitti isänpäivä ja kakkua innostuin vääntämään. Koristeet näpertelin Tiimarista ostetulla muotillani sokerimassasta, jonka värjäsin nestemäisillä elintarvikeväreillä = väriä pitkin keittiötä ja käsiä. (Onneksi nykyään olen vähäiset taskurahani sijoittanut pastaväreihin). Myös päälinen on värjättyä sokerimassaa.

Täytteenä taas Kinuskikissalta adoptoidut tumma suklaamousse sekä appelsiinimousse (vaikkeivat mousseja olisivatkaan nähneet niin paljon paremmalta kuulostaa kuin vaahto:)). Sokerimassan ja sikarivohveleitten alla kaakaovoikreemi.


 


Ja päivänsankarille kunnon pala heti alkuun. Oli aika tuhti kakku neljälle hengelle, mutta säilyi pakastettunakin kiitettävän hyvin.

Lopuksi muutama Japani-elämän kuva


Above are some pics from my trip to Japan. I spent there 2,5 months doing research for my master's thesis.
The cake is for my father on father's day 2010 (isä means father in Finnish). The cake is filled with chololate and onrange mousse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti